Välkommen till den nya waldorfportalen

Välkommen till waldorf.se, den nya portalen för waldorfpedagogik i Sverige!

Efter en lång väntan är den nya hemsidan äntligen online.

Tillsammans har vi skapat ett nytt forum för waldorfpedagogik, där du möter information och inspiration från förskola till gymnasium, ja om waldorfpedagogik för alla!

Arbetet med den nya portalen ledde oss fram till en ny grafisk profil och logotype, en profil som ska spegla waldorfrörelsen som den ser ut idag satt i ett globalt perspektiv.

Logotypen avspeglar framtid och tradition och visar inte minst genom färgskalan såväl vår konstnärliga impuls som den mångfald av människor som på olika sätt är en del av det som utgör waldorf idag.

Vår ambition är att hålla bloggen uppdaterad med bland annat aktuella händelser, artiklar om pedagogisk forskning och politik men även mer personliga inlägg.

Arbetet med att fylla hemsidan med nya texter och nytt material kommer också fortsätta kontinuerligt både för besökare som vill veta mer om pedagogiken, men också för internt bruk. Pågående arbeten samt användbara dokument kommer läggas läggs upp efterhand som de blir färdiga. Titta gärna in regelbundet och upptäck det nya!

Vi hoppas att denna gemensamma portal blir ett levande forum för waldorfpedagogiken i Sverige och vi hoppas ni kommer tycka lika mycket om den som vi själva gör. Vi tar gärna emot respons från er läsare! Tyck till i kommentarsfältet nedan!

2 comments on “Välkommen till den nya waldorfportalen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>