Mikaels barnträdgård, Kungälv

Pedagog till Waldorfförskola sökes

Waldorfförskolan Mikaels barnträdgård i Kungälv söker nu en förskollärare, barnskötare eller person med jämförbar utbildning/erfarenhet.
Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av pedagogiskt arbete i barngrupp. Tjänsten är en visstidsanställning på minst 75 %.

 

Förskolan har 2 storbarnsgrupper och 2 småbarnsgrupper och är belägen i centrala Kungälv i varma ombonade lokaler med Kungälvs waldorfskola och fritidshem som närmaste grannar.
Förskolan har en rymlig och vacker trädgård som inbjuder till lek och rörelse men också stillhet och ro.

 

Vi söker dig som kan jobba självständigt, men det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga då tjänsten kommer innebära att du arbetar flexibelt över avdelningarna. Vi ser gärna att du är lugn och tålmodig och har ett genuint intresse för att arbeta med barn. Du ska sträva efter att se och möta varje barn som den unika individ det är och vara en god förebild för barnen.

Eftersom vi är en waldorfförskola är det meriterande om du har utbildning eller erfarenhet från waldorfpedagogisk verksamhet, men det är inget krav. Har du inte bakgrund inom waldorfpedagogik önskar vi att du ställer dig positiv till att lära dig mer.

Vi lägger stor vikt vid att skapa en rofylld och stimulerande miljö för barnen där den fria leken och det sociala samspelet står i fokus. Rytmen är också av stor vikt hos oss. Varje dag och varje vecka har sin specifika rytm där barnen kan känna igen sig och känna sig trygga.

Välkommen med din ansökan eller dina frågor till:

mikaels.barntradgard@gmail.com