Solgläntans Waldorfförskola i Göteborg

Solgläntans Waldorfförskola i Göteborg söker förskollärare 

 

Solgläntans Waldorfförskola i Göteborg söker nu en förskollärare på 80 – 90% (visstidsanställning, vikariat) med start 1 februari eller ev. tidigare. Förutom gärna adekvat pedagogisk utbildning, söker vi främst dig med erfarenhet och/eller god kännedom om Waldorfpedagogik. Vi ser även till personlig lämplighet.  

Solgläntan är en väletablerad Waldorfförskola som startade 1980. Vi drivs av en föräldraförening med en styrelse bestående av invalda föräldrar i tätt samarbete med vårt kollegium. Kollegiet består av 8 pedagoger vars ledstjärna är att förvalta Waldorfpedagogiken och genom den sträva efter att vara goda vuxna förebilder för att på så sätt erbjuda barnen en trygg vardag och barndom.  

Verksamheten består av tre barngrupper; två syskongrupper med barn i åldrarna 3–6 år samt en småbarnsgrupp med barn i åldrarna 1–2 år. Vårt gula hus är beläget i stadsdelen Örgryte/Härlanda och vi har en stor vacker trädgård där barnen vistas både på för- och eftermiddag. All vår mat lagas i huset och vid vackert väder äter vi gärna ute i trädgården.  

Anställningsform: Förskollärare visstidsanställning, vikariat, med start första februari 2022.  

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt till rektor@solglantansforskola.se