Solgläntans Waldorfförskola i Göteborg

Solgläntans Waldorfförskola i Göteborg söker personal 

 

Solgläntans Waldorfförskola i Göteborg söker nu en förskollärare/barnskötare på 80% (visstidsanställning, vikariat) med start från mitten på september. Vi söker även fler timvikarier med start omgående.  

Förutom gärna adekvat pedagogisk utbildning, söker vi främst dig med erfarenhet och/eller god kännedom om Waldorfpedagogik. Vi ser även till personlig lämplighet.  

Solgläntan är en väletablerad Waldorfförskola som startade 1980. Vi drivs av en föräldraförening med en styrelse bestående av invalda föräldrar i tätt samarbete med vårt kollegium. Kollegiet består av 8 pedagoger vars ledstjärna är att förvalta Waldorfpedagogiken och genom den sträva efter att vara goda vuxna förebilder för att på så sätt erbjuda barnen en trygg vardag och barndom.  

Verksamheten består av tre barngrupper; två syskongrupper med barn i åldrarna 3–6 år samt en småbarnsgrupp med barn i åldrarna 1–2 år. Vårt gula hus är beläget i stadsdelen Örgryte/Härlanda och vi har en stor vacker trädgård där barnen vistas både på för- och eftermiddag. All vår mat lagas i huset och vid vackert väder äter vi gärna ute i trädgården.  

Anställningsform: Förskollärare/barnskötare sökes för visstidsanställning, vikariat, med start i mitten på september 2021.  

Timvikarier sökes för att täcka upp vid sjukdom/ledighet. Tillträde snarast möjligt.  

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt till rektor@solglantansforskola.se