Svar på frågor om Waldorf 100 firandet i Stockholm 20 – 21 september

Den 20 – 21 september ordnar Waldorfskolefederationen aktiviteter under två dagar för att uppmärksamma 100-års jubileet av Waldorfpedagogiken i världen. Under #waldorf100 går det att hitta mycket information om vad som sker runt om i världen i samband med Waldorf 100 firandet.

Var är lokalen? 

Här i Stockholm håller vi till på City Center Conference (fd Norra Latin) och i pelarsalen. Ingången till lokalen sker antingen via Drottninggatan eller, om ni vill ha närmare, så använder ni ingången som är via Barnhusgatan.

Mat och fika:

Det kommer finnas ett café en trappa upp som håller öppet på fredagen mellan 13.00 – 17.00  och på lördagen mellan 11.00 – 16.00. OBS! De kommer enbart erbjuda lättare förtäring.

Vill ni äta mat så finns det gott om restauranger i närheten av konferensanläggningen. Vi får dessvärre inte sälja någon mat på plats p.g.a. att konferensanläggningen inte har rättigheter till det.

Upplägget: 

Vi kommer att ha aktiviteter både inomhus och utomhus under båda dagarna.

Fredagen den 20 september öppnar lokalen 12.00 och invigningen av firandet sker 12.15.

Därefter rullar det på med föredrag, filmvisning, aktiviteter, musik, elevuppträdanden, försäljning, m.m. fram till 19.30.

På fredagen avslutas firandet med eldshow kl. 20.00 ute på Norra Bantorget.

På lördagen öppnar lokalen 10.00 och första föredraget börjar 10.15.

Därefter rullar det på fram till dess att kvällens sista akt kliver upp på scenen 20.00.

Hur ser jag vad som kommer att hända under dagarna? 

Ett mer utförligt schema med hållpunkter kommer att läggas upp så snart alla medverkande har bekräftat att de kan vara med de tider som de har erbjudits.

Kan jag/min skola vara med och ställa ut/bidra med något? 

Vi tar gärna emot fler medverkande men vi letar i första hand efter musiker som kan tänka sig att spela musik under båda dagarna. Gärna akustiskt. Kontakta i så fall jessica.thorell@waldorf..se

Kostar det något? 

Det är fri entré

Jag/vi har frågor kring eventet – vart vänder vi oss? 

Ni vänder er i första hand till Jessica Thorell  om ni har frågor. Ni kan mejla på jessica.thorell@waldorf.se

Varmt välkomna!