FSWF: Vårseminarium 25 -27 april 2014 på Martinskolan

Anordnat av Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem och Fritidshemmen vid Martinskolan, Stockholm Söders waldorfskola

Nu är det dags igen!

Vårt stora och brokiga fritidsgäng inbjuder er till en minnesrik helg. Vi lovar att bjuda på många skratt, god och vällagad mat, naturupplevelser och ett inspirerande och givande innehåll.

Att se barnen – om konsten att utvecklas som pedagog

Seminariet introduceras med en föreläsning av Ola Wauge. Målsättningen med seminariet är att belysa och ta tillvara deltagarnas erfarenheter och kunskaper, att tydliggöra både inåt och utåt den gemensamma ledstjärnan för arbetet med barnen. Här har du information om seminariet som pdf.

Genom föreläsningen och samtal i mindre grupper och i plenum skapas möjlighet och rum för möten som kan bli en inspiration och kraftkälla i det fortsatta arbetet.

Ola Wauge har varit förskollärare, klasslärare och skolledare på Västerås Waldorfskola i olika omgångar sedan 1987. Ola har också arbetat med trädgård och i många år deltagit I trädvårdsarbetet vid Rudolf Steiner Seminariet i Järna.

Inkvartering av deltagarna kommer att vara i fritidshemmens lokaler. Vi erbjuder madrasser men ta med er sovsäck, kudde och lakan.

Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och dela denna helg med oss.

Varmt välkomna kära kollegor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>